Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Стиг Комуникации Инвест

Пракса во Стиг Комуникации Инвест

Објавено 08.03.2016

stig.png

Друштво за трговија и услуги СТИГ КОМУНИКАЦИИ ИНВЕСТ, Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФЕИТ да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 10.03.2016 година, во рамките на кои e достапнa следните позиции за пракса:

  • ICT - Web designer

Кандидатите за пракса пред се, треба да имаат желба да учат нови работи и да имаат оддредени почетни знаења. Како резултат на тоа се очекува да добијат практични искуства и да ги продлабочат и проверат своите знаења. Истовремено да искусат тимска работа и да се запознаат со корпоративното однесување и делување.

На најдобрите практиканти ќе им биде понудена и можност на вработување по завршување на праксата.

Заинтересираните студенти може да испратат e-mail со назнака “пракса за Web designer” и CV на англиски јазик на маил hr@stigcommunications.com

Веб сајт http://cyberlinkmedia.com

Повелете, Ве очекуваме!

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ