Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Рок на аплицирање: до 23.10.2016

telekomlogo.jpg

Македонски Телеком објавува оглас за практична работа на проект и ги поканува студентите на ФЕИТ да аплицираат. Праксата овозможува да се биде дел од тимот кој работи на проектите кои се организираат во Контакт центарот, Продажните салони и Иновативниот центар на Македонски Телеком.

Потребно е да се одбере посакуваниот проект и да се поднесе пријава на истиот.

  • Контакт Центар – ангажманот вклучува работа со дојдовни и појдовни повици поврзани со нова кампања и истражување на пазарот.
  • Продажни салони – ангажманот се однесува на Christmas helpers за промовирање на нови кампањи и производи на компанијата, а воедно и помош на вработените во салоните околу новогодишните/ празнични активности.
  • Telekom Innovation Centar – промоција на нова и врвна технологија

 

Сите  заинтересирани студенти своите CV-a да ги доставуваат на следнава e-mail адреса sonja.kargova@telekom.mk со назнака на кој проект аплицираат најдоцна до 23.10.2016 година.