Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Рок на аплицирање: до 15 ноември 2015 година

telekomlogo.jpg

МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ АД СКОПЈЕ има потреба од студенти (кои се во последна година на студии) кои би биле ангажирани како помошници на продажните претставници во продавниците и во Call Центарот на Македонски Телеком АД Скопје за период од еден месец – Декември.

Праксата студентите ќе ја обавуваат во Скопје.

Практикантите би ги извршувале следните активности:

  • Би работеле на промоција на Loop апликација - апликација за складирање на мултимедијални содржини;
  • Промоција на SST терминала со цел да се убрза процесот на наплата во продавниците – апарати кои служат за самонаплата на сметки;
  • Би работеле како Christmas Helper-и во салоните - испомош на продажните претставници;
  • Би учествувале во маркетинг истражување - пополнување на прашалник врз основа на одговори на корисниците.

Сите заинтересирани студенти можат да достават куса биографија (CV) на следната е-маил адреса: sonja.kargova@telekom.mk со назнака „Пракса во Продажба” најкасно до 15.11.2015 година.

 

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ