Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во ЕИН-СОФ

Пракса во ЕИН-СОФ

Објавено 25.03.2015

EinsofLOGO.jpg

Друштвото за информациони системи ЕИН-СОФ ДООЕЛ Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФЕИТ да учествуваат во програмата за практична работа во рамките на кои се достапни следните позиции за пракса:

  • ICT – Software development;
  • ICT – Application development;
  • ICT – Database development;
  • ICT – Mobile Software development;
  • ICT – Web development;
  • ICT – Graphical design;
  • Research and Development.

Кандидатите за пракса треба да имаат желба да учат нови работи и да имаат оддредени почетни знаења.

На најдобрите практиканти ќе им биде понудена и можност на вработување по завршување на праксата.

Заинтересираните студенти потребно е да испратат e-mail со назнака “пракса” и CV на англиски јазик на hroffice@ein-sof.com .