Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Артисофт

Пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 26.08.2016

artisoft_logo.png

Артисофт ги поканува сите заинтересирани студенти од последната студиска година на ФЕИТ со изразена желба да учат нови работи и имаат некакви почетни знаења, да аплицираат за слободните позиции за пракса во компанијата.

Искористете ја вашата можност за пракса во една од водечките компании за изработка на SaaS (Software as a Service) решенија во регионот.

Тримесечниот работен ангажман за време на праксата опфаќа 40 часовна работна недела со флексибилно работно време. Во овој период на студентите ќе им биде дадена можност да работат на тековни проекти во компанијата и со најнови и најмодерни технологии (Cloud, Big Data & Search технологии).

При изборот на практиканти, предност ќе им биде дадено на канидатите што имаат искуство во работа со бази на податоци, Web development (HTML, CSS).

По завршувањето на праксата, најуспешните кандидати ќе добијат и можност за вработување во Артисофт.

Заинтересираните кандидати можат да го испратат своето CV преку email на praksa@artisoft.net најдоцна до 26.08.2016 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ