Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Артисофт

Пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 30 април 2015

artisoft_logo.png

Друштвото за информатика Артисофт (www.artisoft.net), една од водечките компании за изработка на SaaS (Software as a Service) решенија во регионот, ги поканува заинтересираните студенти од последната студиска година на ФЕИТ да учествуваат во нивната овогодишна програма за пракси, во рамките на кои се достапни 5 позиции за пракса. Во текот на тримесечната пракса (со можност за дополнително продолжување), студентите ќе имаат можност да работат со најнови и најмодерни технологии (Cloud технологии, Big Data & Search технологии), на конкретни проекти кои се работат во компанијата.

Работниот ангажман за време на праксата опфаќа 40 часовна работна недела со флексибилно работно време. Практикантите ќе добијат месечен надомест за трошоци во висина од 4.000 денари.

Кандидати кои ќе бидат земени во предвид за пракса во Артисофт се студенти од ФЕИТ во нивната последна студиска година кои  имаат изразена желба да учат нови работи и да имаат некакви почетни знаења. Предност ќе им се даде на канидатите што имаат искуство во работа со бази на податоци, Web development (HTML, CSS).

На најдобрите практиканти Артисофт ќе им понуди и можност за вработување по завршување на праксата.

Заинтересираните кандидати можат да го испратат своето CV преку email на praksa@artisoft.net

Рокот за пријавување е 30.04.2015 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ