Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси ОГЛАС за практична настава во ПроКредит Банка во Скопје

ОГЛАС за практична настава во ПроКредит Банка во Скопје

Рок на аплицирање: до 22 мај 2015 година

ProCreditBank.jpg

ОГЛАС за практична настава во ПроКредит Банка во Скопје

 

Потребни услови за аплицирање:

  • студенти во третa или четврта година на студии
  • познавање на работа со компјутер (Microsoft Office)
  • комуникативна личност со силни интерперсонални вештини, тимски играч, флексибилен

Практичната настава ќе биде со времетраење од  8 часа дневно во период од еден до три месеци. За практичната настава избраните кадидати ќе добијат паричен надоместок од 6000 денари месечно.

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме испратете ја вашата кратка биографија на job@procreditbank.com.mk со назнака За практична настава - Скопјене подоцна од 22.05.2015 година.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ