Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за практикантска програма на германското стопанство за 2017 година

Оглас за практикантска програма на германското стопанство за 2017 година

Рок на аплицирање: до 11.11.2016

Одборот на германското стопанство за источните земји спроведува практикантска програма за 2017 година. Целта на оваа програма е да обезбеди специјализација за квалификувани кандидати во најуспешните германски компании, во период од 3 до 6 месеци. Оваа програма е подржана од Сојузната Влада на Република Германија.

Рок за пријавување е до 11 ноември 2016 година на следната интернет страница: www.stipendienprogramm.org

FlyerAlleng.pdf.jpg