Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за практикантска програма на германското стопанство за 2017 година

Оглас за практикантска програма на германското стопанство за 2017 година

Рок на аплицирање: до 11.11.2016

Одборот на германското стопанство за источните земји спроведува практикантска програма за 2017 година. Целта на оваа програма е да обезбеди специјализација за квалификувани кандидати во најуспешните германски компании, во период од 3 до 6 месеци. Оваа програма е подржана од Сојузната Влада на Република Германија.

Рок за пријавување е до 11 ноември 2016 година на следната интернет страница: www.stipendienprogramm.org

FlyerAlleng.pdf.jpg

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ