Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за практична настава во ПроКредит Банка во Скопје

Оглас за практична настава во ПроКредит Банка во Скопје

Рок на аплицирање: до 12 април 2016

ProCreditBank.jpg

ПроКредит Банка Македонија е дел од ПроКредит групата која брои 21 финансискa институциja со фокус на одговорна банкарска услуга во земјите во развој и транзиција. ПроКредит Банка е “Матична банка” за многу малите, малите и средни бизниси за кои нуди едноставни, разбирливи и лесно достапни услуги. Веруваме дека развојот на овие претпријатија придонесува за развој на целокупната економија во земјата и отворање на нови работни места. Воедно градиме и развиваме култура на штедење и нудиме транспарентни услуги за сите граѓани во соседството во кое постоиме и работиме.

ПроКредит Банка бара:

Практикант за Информатичка технологија за подршка на апликации и развој во Секторот за информатички технологии во Скопје

 

Потребни квалификации и вештини:

 • Tрета или четврта година на студии во областа на информатичка технологија и компјутерското инжинерство
 • Познавања на една од следниве Microsoft технологии:
   1. Microsoft Visual Studio .NET ; C# ;
   2. MS SQL Server/Reporting Services;
   3. Microsoft SharePoint
 • Познавање на англиски јазик
 • Одлични комуникациски способности
 • Способност за тимска работа
 • Способност за решавање проблеми


Организација на практичната настава:

 • Практичната настава ќе се одвива во Централната Управа на ПроКредит Банка во Скопје - Секторот за Информатички Технологии
 • Динамичен процес на учење преку конкретни работни задачи со целосна поддршка од ментор
 • Работа на реални проекти преку развој и поддршка на апликации
 • Праксата ќе биде со времетраење од 2 до 3 месеци по 8 часа на ден
 • Финансиски надоместок за учесниците

 

Аплицирајте со испраќање на кратка биографија и мотивационо писмо на следнава емаил адреса job@procreditbank.com.mk не подоцна од 12.04.2016 година со назнака Практикант во Сектор за информатичка технологија

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ