Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Oглас за пракса во ФЛАОП

Oглас за пракса во ФЛАОП

Факултетот за електротехника и информациски технологии на студентите им овозможува извршување на пракса во рамките на ФЛАОП. Заинтересираните студенти треба да се пријават кај проф. др. Аристотел Тентов и др Марија Календар на соодветните емаил адреси toto@feit.ukim.edu.mk и marijaka@feit.ukim.edu.mk.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ