Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за пракса во Essence code

Оглас за пракса во Essence code

Објавено на 23.04.2018 година

essensecode.png

 

Koмпанијата за ИТ услуги  ESSENCE CODE Скопје ги поканува заинтересираните студенти од ФЕИТ што имаат познавање на Јava, Јava Scripts, .Net и/или PHP  да учествуваат во програмата за практична работа во времетраење од 1 до 3 месеци, од 01.05.2018 година.

Кандидатите за пракса пред се’, треба да имаат желба да учат нови работи и да имаат оддредени почетни знаења.  Како резултат на тоа, се очекува да добијат практични искуства за  развој на софтвер, да научат нови техники и технологии, да ги продлабочат и проверат своите знаења. Истовремено да искусат тимска работа  и да се запознаат со корпоративно однесување и делување.

На најдобрите практиканти ќе им биде понудена и можност на вработување по завршување на праксата.

Заинтересираните студенти може да испратат e-mail со назнака “пракса” и CV на англиски јазик на essence-codeinfo@stig.com.mk

Повелете, Ве очекуваме !

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ