Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за пракса во Asseco SEE

Оглас за пракса во Asseco SEE

Рок на аплицирање: до 5 јуни 2015

assecoSEE.jpg

Оглас за пракса во компанијата ASSECO SOUTH EASTERN EUROPE

 

 • I. Компанија
 • Ассеко СЕЕ дооел Скопје www.asseco-see.com


 • II. Област/подрачје на праксата и број на пракси
 • Р.б.

  Област/Подрачје за пракса

  Број на пракси

  1

  Електроника

  2

  2

  Телекомуникации

  3

  3

  Компјутерско инженерство

  5

  Вкупно

  10

   

 • III. Период на реализација на практичната настава
 • Праксите би се извршувале од 01.06.2015 до 01.10.2015.

   

 • IV. Начин на пријавување
 • konkurs@asseco-see.mk со назнака за пракса преку ФЕИТ.

   

 • V. Рок за пријавување
 • 05.06.2015

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ