Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за пракса во АрцелорМиттал

Оглас за пракса во АрцелорМиттал

Рок на аплицирање: до 27 Август 2015

logo_arcelor_mittal.png

АрцелорМиттал Скопје е водечки светски производител на челик. Поседува објекти за изработка на челик во повеќе од 20 земји, што го прави лидер на сите главни пазари за челик.

АрцелорМиттал ЦРМ Скопјее еден од најголемите производители на челични производи на Балканот и нуди ладновалани котури и табли, поцинкувани котури и табли и пластифицирани котури, главно за сегментот на општа индустрија на регионалниот пазар.

Во насока на професионално усовршување на младите, АрцелорМиттал Скопје нуди можност за спроведување на 3 месечна практикантска работа во одделот за:

    Односи со клиенти - IT

Сите студенти на ФЕИТ (последна година на додипломски студии или на постдипломски студии) кои имаат одлично познавање на Англиски Јазик и компјутерски вештини и притоа се комуникативни, тимски ориентирани, сакаат предизвици и се насочени кон успех, може да го испратат своето CV  на HR.Skopje@arcelormittal.com , со назнака – “Апликација за пракса – Односи со клиенти - IT“.

За време на практикантската работа, студентите ќе се запознаат со работата на АрцелорМиттал ЦРМ Скопје.

Краен рок за аплицирање 27 Август 2015.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ