Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за пракса во Артисофт

Оглас за пракса во Артисофт

Рок за аплицирање до 20.2.2019

 

Artisoft.png

 

Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. Со таа цел имаме потреба од практиканти, кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување во нашата компанија. Кандидатите  треба да се во последната студиска година.

Потребен е профил на личност која знае да размислува проактивно, сака да стекнува нови вештини и знаења и преку тимска работа да го даде својот придонес во насока на постигнување на целите на компанијата.
Се нуди можност за одлични услови за работа и професионална надоградба.

Работниот ангажман за време на праксата опфаќа 40 часовна работна недела со флексибилно работно време.

Потребни квалификации:
- Основни познавања од областа на: HTML, CSS, JavaScript, PHP, …
- Основни познавања од областа на бази на податоци: PostgreSQL, MySQL, Oracle, …
- Солидно познавање на англиски јазик.

- Кандидатите со познавање на ColdFusion ќе имаат предност.

Опис на работно место:
- Организирана работа во тим;
- Full stack development
- Комуникација со клиенти;

Заинтересираните кандидати можат да ги достават своите CV-а на  info@artisoft.mk со назнака За пракса во Артисофт “. Рокот за пријавување е до 20.02.2019 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ