Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за пракса во Артисофт

Оглас за пракса во Артисофт

Рок на аплицирање: до 27.11.2016

artisoft.png

Компанијата Артисофт има потреба од проширување на тимот. Со таа цел имаме потреба од практиканти, кои по завршената пракса ќе имаат и можност за вработување во нашата компанија. Кандидатите  треба да се во последната студиска година.

Потребен е профил на личност која знае да размислува проактивно, сака да стекнува нови вештини и знаења и преку тимска работа да го даде својот придонес во насока на постигнување на целите на компанијата.
Се нуди можност за одлични услови за работа и професионална надоградба.

Работниот ангажман за време на праксата опфаќа 40 часовна работна недела со флексибилно работно време.

Потребни квалификации:

  • Основни познавања од областа на: HTML, CSS, JavaScript, PHP, …
  • Основни познавања од областа на бази на податоци: PostgreSQL, MySQL, Oracle, …
  • Солидно познавање на англиски јазик.
  • Кандидатите со познавање на ColdFusion ќе имаат предност.

Опис на работно место:

  • Организирана работа во тим;
  • Full stack development
  • Комуникација со клиенти;

Заинтересираните кандидати можат да ги достават своите CV-а на  info@artisoft.mk со назнака За пракса во Артисофт “. Рокот за пријавување е до 27.11.2016 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ