Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Оглас за пракса со можност за вработување во Актон Дооел

Оглас за пракса со можност за вработување во Актон Дооел

Рок за аплицирање до 31.05.2018 година

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ