Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Oглас за изведување на практична настава во Еликософт

Oглас за изведување на практична настава во Еликософт

Рок на аплицирање: до 20 мај 2016

elikosoftlogo.jpg

 

Еликософт, компанија со долгогодишно искуство во областа на софтверското инженерство, ги поканува заинтересираните студенти од завршната студиска година на ФЕИТ да ја реализираат својата пракса предвидена според програмата за практична настава на ФЕИТ. Предвидени се 2 (двајца) практиканти кои во периодот јуни - август ќе можат да ја завршат својата практична настава. Практичната работа трае еден месец со работно време од 8 часа.

Студентите кои сакаат да се здобијат со нови знаења можат да ги праќаат своите CV – ja на следната адреса: elikosoft@t-home.mk .

На практикантите кои ќе се покажат како добри при извршување на зададените обврски за време на праксата, Еликософт ќе им понуди и можност за вработување по завршување на истата.

Рокот за пријавување е до 20 мај 2016 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ