Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Народна банка на Република Македонија

Пракса во Народна банка на Република Македонија

Рок на аплицирање: до 24 април 2015 година

 

nbrm.JPG

 

Известување за можноста за вршење на практична работа во Народна банка на Република Македонија

 

Ги известуваме студентите кои студираат на студиските програми во областа на информатичките науки, дека имаат можност практичната работа да ја вршат во Народна банка на Република Македонија, во периодот од 1 јуни до 31 август 2015 година.

Согласно актот на НБРМ со кој е уреден начинот на вршење на практична работа, максимален број на практиканти кои истовремено можат да вршат практична работа е најмногу 32, односно по двајца во една организациска единица во текот на еден месец. Практичната работа може да трае најмногу 30 дена.

Потребните документи за аплицирање се: комплетно пополнет образец од страна на студентот, потврден со потпис на овластено лице и печат на факултетот (ikona_pdfпревземи PDF образец). Образецот може да се достави во Aрхивата на НБРМ или по пошта на следнава адреса: бул. “Кузман Јосифовски Питу” бр.1, Скопје, најдоцна до 24 април 2015 година, со назнака “за практична работа “.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ