Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Макстил АД објавува конкурс за практикантска работа

Макстил АД објавува конкурс за практикантска работа

Објавено 20.04.2016

 

Макстил АД објавува повик до студентите на ФЕИТ

за едномесечна практикантска работа

 

 

Услови за аплицирање:

Студентот да биде во завршна година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии.

Вкупен број на практиканти: 10

  1. До 6 студенти од следниве студиски програми: КТИ, КСИАР, КХИЕ.
  2. До 4 студенти од следниве студиски прогрми: ЕЕС, ЕАОИЕ, ЕЕУМ.

Времетраење на праксата:

1 месец

Период на реализација на праксата:

Од 1.06.2016 до 30.09.2016 година.

Начин на пријавување:

Заинтересираните студенти треба да се пријават на следниот контакт  vesna.jordanova@makstil.com.mk.

Рок за пријавување

Повикот е затворен. Пополнети се сите практикантски места.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ