Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Отворени позиции за пракса во компанијата CodeIT Solution

Отворени позиции за пракса во компанијата CodeIT Solution

Рок на аплицирање: до 15 мај 2015

codeitlogo.png

 

Компанијата CodeIT Solution има отворени позиции за пракса, позицијата е Java Developer и праксата трае 2 месеци со скратено работно време од 5 часа.

Моментално бараме млади талентирани студенти да ни се приклучат во нашата практична настава. Сакаме на младите студенти да им понудиме шанса да се стекнат со практично знаење и искуство. Ние ги бараме следниве квалификации:

  • Knowledge of Java EE
  • Experience in Java EE projects
  • Knowledge of Design paters UML
  • Experience in Web development JSP, JSF, Struds
  • Knowledge of one Java ORM Framework
  • Knowledge of SQL, relational database
  • Competitive development
  • Fluent in spoken and written English
  • Communication and organizational skills

CV-ата ги очекуваме на емаил адресата: jobs@codeit.mk.

Бидејќи бројот на практиканти кој ќе се вклучат во програмата е ограничен, ќе бидат контактирани само соодветните кандидати според потребните квалификации.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ