Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Graduate програма во Ендава

Graduate програма во Ендава

Објавено на 14.3.2019

endava.jpg

 

Во Endava започна аплицирањето за овогодинешната Graduate програма.

 

Целна група на оваа програма се студенти кои се во четврта година од студиите или се пред дипломирање.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ