Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Отворени позиции за пракса во компанијата CodeIT Solution

Отворени позиции за пракса во компанијата CodeIT Solution

Рок на аплицирање: до 15 мај 2016

 

codeitlogo.png

 

Компанијата CodeIT Solution, која изработува различен софтвер по нарачка и работи на различни ИТ технологии, има отворени три позиции за пракса.

 

Квалификации на кандидат

 

  • Познавање на принципи на програмирање
  • Познавање на некој од програмските јазици и платформи (C#, Java, .NET)
  • Познавање на објектно ориентирано програмирање
  • Познавање на бази на податоци (MSSql)
  • Познавање на англиски јазик
  • Комуникациски вештини и желба за учење и надградување

 

Програмерите во CodeIT Solution применуваат разни технологии, работејќи во динамични услови и под раководство на стручни лица со големо искуство. Ќе имате можност да работите на најнови технологии и методологии (пр: SCRUM, Agile). Во CodeIT Solution се работи во тимска средина каде вработените без работно искуство, а со мотив и желба за учење брзо напредуваат.

 

Рок на пријавување: 15.05.2016 (заклучно со датумот)

Заинтересираните кандидати да испратат CV на jobs@codeit.mk .

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ