Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла Одлуки ОДЛУКА за усвојување на конечната обезбеденост на наставата во летниот семестар на прв циклус студии

ОДЛУКА за усвојување на конечната обезбеденост на наставата во летниот семестар на прв циклус студии

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ