Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла Одлуки ОДЛУКА за определување на наставници за предметите од Универзитетската листа на изборни предмети

ОДЛУКА за определување на наставници за предметите од Универзитетската листа на изборни предмети

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ