Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла Одлуки Одлука за измена на одлуката за утврдување на рокот за дипломирање на студентите запишани според старите наставни планови

Одлука за измена на одлуката за утврдување на рокот за дипломирање на студентите запишани според старите наставни планови

Септември 2013
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ