Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла Одлуки Одлука за измена на член на комисија за дисциплински мерки на студентите од ФЕИТ

Одлука за измена на член на комисија за дисциплински мерки на студентите од ФЕИТ

Февруари 2018
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ