Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласна табла ИЗВЕСТУВАЊЕ-Издавање диплома по итна постапка

ИЗВЕСТУВАЊЕ-Издавање диплома по итна постапка

Објавено 16.10.2013

ИЗВЕСТУВАЊЕ

 

Се известуваат дипломираните студенти од прв и втор циклус на студии, кои сакаат да им се из­даде ди­плома, пред промоцијата т.е. по итна постапка, дека цената изнесува 4.500,00 ден.


Од Деканатот на ФЕИТ