Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување

Огласи за вработување

Graduate програма во Endava

Рок на аплицирање: до 2 ноември 2015

повеќе…

Оглас за вработување - Електроинженер

Рок на аплицирање: до 20 октомври 2015

повеќе…

Graduate програма во Endava

Рок на аплицирање: до 22 јуни 2015

повеќе…

Trainees програма во ЕВН Македонија

Рок на аплицирање: до 20 април 2015

повеќе…

Оглас за вработување во Жито Лукс АД Скопје

Рок на аплицирање: до 20 декември 2014

повеќе…

Дејства на документ
СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ