Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Раде Кончар контактори и релеи

Оглас за вработување во Раде Кончар контактори и релеи

Објавено на 11.06.2018 година

radekoncar.gif

 

III Makedonska brigada br. 54 ,  1000 Skopje, MAKEDONIJA

Telefon / faks: ++389 2 24 61 106, 2463 596

E-mail: kontrola@radekoncar.com.mk

http://www.radekoncar.com.mk

http://www.radekoncar.eu

 

ОГЛАС

за вработување на млад стручен кадар


Раде Кончар контактори и рели” ДОО Скопје е претпријатие што се бави со:

  • развој , конструкција , производство и продажба на Нисконапонски расклопни апарати : Контактори, Биметални релеи, Брегасти склопки, Нисконапонски прекинувачи , Ормари за компензација на рекативна енергија и друга расклопна нисконапонска опрема. Ретрорефлектирачки регистерски таблици за моторни возила и други информативни табли.

Ние сме организација со традиција од преку 70 години.


Имаме потреба од млади дипломирани електро инженери насока EЛЕКТРОЕНЕРГЕТИК ( прифатливо е и да се aпсолвенти ) за работни позиции во Технички Сектор – Развој.

Заинтересирани лица да испратат куса биографија на емаил:

kontaktori@radekoncar.com.mk.

 

Скопје, 11.06.2018

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ