Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во компанијата Маргенто

Оглас за вработување во компанијата Маргенто

Објавено 25.05.2016

margento.png

 

Компанијата Маргенто огласува слободни работни позиции


Маргенто е компанија која се бави со истражување и развој на хардверска и софтверска опрема како и со имплементација на мобилни трансакциски системи. Компанијата има потреба од студенти/инженери-програмери за работните позиции со опис даден во прилог:


 

Пријави со опис на вашиот интерес и знаење испратете на:

evelina.turk@margento.com

Margento R&D d.o.o.

Gosposvetska 84

2000 Maribor

www.margento.com