Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во ЕЛИН БИЛД КОМПАНИ ДООЕЛ Скопје

Оглас за вработување во ЕЛИН БИЛД КОМПАНИ ДООЕЛ Скопје

Објавено на 06.06.2018 година

 

Друштво за градежништво , промет и услуги ЕЛИН БИЛД КОМПАНИ  ДООЕЛ  Скопје има потреба од вработување на Електроинженер (една позиција), со ВСС Факултет за електротехника и информациски технологии.

Задолжително е познавање на Микрософт Офис.

Заинтересираните лица да испратат кратка биографија на маил elinbild.office@gmail.com.

За повеќе информации на контакт телефон 070 967 385 или 02 2779 306.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ