Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Geing Krebs und Kiefer

Оглас за вработување во Geing Krebs und Kiefer

Рок за аплицирање до 03.03.2018 година

 

geingKrebsundKiefer.jpg

 

ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и други ДОО (ГЕИНГ) е компанија лоцирана во Македонија, која испорачува комплетни решенија од областа на геотехниката, хидротехниката, енергетиката, рударството, патната инфраструктура и заштитата на животната средина. Поради зголемен обем на работа Друштвото за градежништво, промет и услуги ГЕИНГ Кребс унд Кифер Интернешнл и др. ДОО Скопје има потреба од вработување на:

Оглас за работна позиција: Електроинженер

Опис на работно место: Проектант / надзор за електротехника

Минимум потребни квалификации:

  • ВСС – Дипломиран  Електроинженер
  • Со или без работно искуство
  • Со или без овластување-проектирање, ревизија, надзор
  • Познавање на компјутерски алатки MS Office (Word, Excel, Power Point, MS Project), AutoCad, интернет алатки
  • Познавање на англиски јазик, дополнителен странски јазик ќе се смета за предност
  • Поседување на Б возачка дозвола

Други вештини и карактеристики:

  • Одлични интерперсонални, комуникациски и аналитички способности, организираност и систематичност во работата, познавање на позитивните правни прописи во Р.М

Работни задачи:

  • Подготовка  на проектна документација, ревизии, надзор- електротехника.

Вашата биографија, мотивационо писмо, со задолжително наведување на работната позиција за кој се пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите:

  • По електронска пошта на e-mail: kariera@geing.com.mk
  • По пошта на адреса: ул. Борис Трајковски  бр. 111 Скопје најдоцна до 03.03.2018

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ