Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје

Оглас за вработување во ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје

Рок за аплицирање до 16.07.2018 година

logozaoglas_montazernatelekomunikaciskaoprema.png

 

Компанијата ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е дел од мултинационалната групација на компании во регионот на Западен Балкан. ФИБЕРНЕТ ДОО е специјализирана во Business-to-Business сегментот, услужувајќи бизниси и компании од сите сектори. Компанијата е една од водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на слабострујни системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Тимот на ФИБЕРНЕТ ДОО Скопје е составен од високо квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот е во постојан пораст, па поради тоа во моментов компанијата има потреба од вработување на нови лица во областа на оператива, за работно место – МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКА ОПРЕМА.

МОНТАЖЕР НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИСКА ОПРЕМА

Работни задачи:

 • Инсталација на слабострујни инсталациони кабли и системи
 • Подготовка на внатрешна инсталација кај корисник
 • Сетирање на корисничка опрема

Потребни квалификации:

 • Минимум образование Електротехника/ССС
 • Пожелно предходно работни искуство во ИТ Компанија
 • Поседување на возачка дозола од Б категорија
 • Подготвеност за тимска работа под притисок на зададени рокови и за самостојна работа
 • Прецизност и работливост
 • Подготвеност за тимска работа под притисок на зададени рокови и за самостојна работа
 • Пожелно поседување на препораки од претходни работодавачи

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на најмодерни информатички технологии
 • Континуирано усовршување во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување
 • Работа на големи и комплексни проекти

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш испратете ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса vrabotuvanje@fibernet.mk, со ЗАДОЛЖИТЕЛНО НАЗНАЧУВАЊЕ НА РАБОТНОТО МЕСТО за кое аплицирате.

Огласот ќе биде активен до 16.07.2018 година.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ