Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Боинтсофт

Оглас за вработување во Боинтсофт

Објавено на 3.6.2019

bointsoftslogo.png

 

Боинтсофт е во потрага по талентирани и мотивирани PHP девелопери кои на креативен начин ќе ги искомбинираат своите вештини за веб дизајн и програмирање. Идеалните кандидати за отворените позиции треба да бидат подготвени за работа на веќе постоечки проекти, како и активно да учествуваат во предложување нови предизвикувачки идеи како за домашниот, така и за меѓународниот пазар.

Потребно е кандидатите да имаат искуство со следниве технологии:

 • PHP;(HTML;CSS)
 • MySql;
 • JQuery/Javascript;

Ние ќе ви ги дадеме сите потребни алатки за работа, обука и менторирање, а од вас очекуваме:

 • Познавање на англиски јазик;
 • Желба за тимска работа;
 • Искреност и самоиницијативност;
 • Желба за проучување нови технологии;
 • Проактивно размислување;
 • Активно учество во решавање на настанати проблеми;
 • Истрајност во работата;
 • Позитивен и креативен пристап кон работата;
 • Желба за лично и професионално усовршување;

Условите кои ги нудиме се:

 • Работно време од понеделник до петок, во временски интервал од 40 часа;
 • Статус на вработен од првиот работен ден;
 • Редовна и компетитвна плата со континуирана можност за зголемување;
 • Бонуси;
 • Одлична и опуштена работна атмосфера, без притисоци;
 • Државни празници не работиме;

Доколку сметате дека токму вие треба да бидете нашите идни колеги, пратете ги вашите CV-а на bojan@bointsoft.com.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ