Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во Би - Мек

Оглас за вработување во Би - Мек

Објавено на 14.08.2018 година

 

transmklogo_1487686081_76.gif

 

Би-МЕК е ексклузивен дистрибутер на повеќе од 25 светски познати и реномирани производители на медицинска опрема меѓу кои HITACHI ALOKA (Јапонија),  VARIAN (САД), CAREFUSION, BD (САД),  HEINEN & LOWENSTEIN (Германија), HAMILTON MEDICAL (Швајцарија), PENTAX (Јапонија) со традиција од 16 години и повеќе од  1.500  инсталирани апарати во Македонија. Би-МЕК нуди комплетен асортиман на медицинска апаратура од областа на дијагностика, болничко лекување и специфична опрема за барањата на многу специјалности. Приоритет ни е квалитетна услуга во согласност со меѓународните стандарди за работа со медицинска опрема. Би-МЕК континуирано вложува во развој на високо технички опремен сервисен оддел и во директна соработка со реномираните производители на медицинска опрема обезбедува интернационална обука и сертификати за својот тим.

Kако резултат на зголемени активности, имаме потреба од проширување на нашиот тим во сервисниот оддел.  Во потрага сме по високо мотивирани личности спремни за тимско работење! Веруваме дека дека луѓето се нашата најголема вредност, а континуирано регрутирање, ангажирање, развивање и мотивирање на  вработени е стратешка  определба на компанијата.

ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР ЗА РАДИОЛОШКА И РАДИОТЕРАПИСКА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА

Потребни квалификации:

 • ВСС: Електроинженер
  • Работно искуство во одржување и сервисирање на апарати во иста или слична област ќе се смета за предност

Обврски и одговорности

 • Технички прием на роба при сервис, комплетна евиденција, сервисирање на апаратите инсталирани од страна на компанијата
 • Инсталација, монтажа и техничка обука за нова медицинска опрема според упатствата на прозводителите
 • Редовна коресподенција со добавувачи и клиенти
 • Менаџирање  на пропратна документација за комплетна следливост на инсталираната или сервисираната опрема
 • Навремено решавање на сервисни барања на клиентите во соработка со сервисниот тим
 • Следење на иновации во рамките на проблематиката поврзана со сервисирањето
 • Да ги следи воспоставените стандардни оперативни процедури и добри практики во компанијата

Потребни вештини и способности:

 • Одлични комуникациски способности
 • Организираност и одговорност кон доверените работни задачи
 • Самоиницијативност и амбициозност за усовршување на знаење и вештини
 • Флексибилност и способност за тимско работење
 • Спремност да се носи со предизвици и кратки работни рокови
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Одлично познавање на MS Office
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Способност за работа на терен

Ние нудиме:

Нашата работна атмосфера е стимулирачка, иновативна и фокусирана на клиентите. Ние им нудиме на вработените најсовремени алатки и технологии, континуирана обука и можност за напредување, работа во амбициозен и професионален тим  со мoжност за посетување на обуки и стекнување на сертификати.

Ве поттикнуваме да ја започнете или продолжите својата кариера во динамичен и високопрофесионален тим со нови знаења за напредни медицински технологии и Ве повикуваме да ја испратите својата биографија и препораки  на следната е-маил адреса: volnarovska@bimek.com.mk со назнака ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕР ЗА РАДИОЛОШКА И РАДИОТЕРАПИСКА МЕДИЦИНСКА ОПРЕМА

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на селекција.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ