Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за вработување во АПАВЕ СЕЕ

Оглас за вработување во АПАВЕ СЕЕ

Објавено на 21.07.2018 година

 

APAVESEE.jpg

 

 

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

Техничари

АПАВЕ СЕЕ е компанија која се занимава со услуги кои опфаќаат техничка инспекција и Испитување без разорување во сектор на нафтената индустрија (Oil & Gas). Нашиот кадар на вработени опфаќа круг на специјализирани инженери кои работат на проекти (техничка инспекција) претежно низ Европа, Западна Африка и Југоисточна Азија.

АПАВЕ има потреба од Технички образовани лица со следните квалификации:

-          Завршено средно техничко образование

-          Одлично познавање на Англиски јазик

-          Високи комуникациски способности и подготвеност за работа надвор од Македонија на подолг временски период

-          Физичка и психичка способност за работа на висина

Сите заинтересирани треба да испратат кратка биографија до: recruitment.3@apave.com

Успешните кандидати ќе бидат најпрво повикани на иницијален разговор и тестирање на основните познавања во својата професија.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ