Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување Оглас за работа во Фармахем сервис - Скопје

Оглас за работа во Фармахем сервис - Скопје

Рок за аплицирање до 14.12.2018

farmahem.png

О Г Л А С

ФАРМАХЕМ СЕРВИС - СКОПЈЕ

има потреба од:


Сервисер за одржување на Лабораториски Информациски Систем и медицински инструменти

Барања за позицијата:

 

 • образование: ФЕИТ, ФИНКИ, дипломиран ел. инженер или студент при крај на студии кој има желба да напредува во македонска компанија;
  • одлично познавање на работа со компјутери, хардвер и компјутерски мрежи;
  • одлично познавање на англиски јазик (пишување и зборување);
 • предност ќе имаат кандидати со препораки од претходно работно искуство, особено со инсталирање и конфигурирање софтвер, вмрежување;
 • желба за учење нови работи, логика и аналитичност во размислувањето, висока организираност и прецизност, способност за извршување повеќе работни задачи истовремено, приспособување на нови и различни задачи, одговорност, мотивираност,  комуникациски вештини;
  • тимска работа со колегите;
  • поседување на Б возачка дозвола и активно возење.

Работни задачи:

Сервисерот ќе ги има следниве задачи:

 1. инсталирање и конфигурирање на Лабораториски Информациски Систем, за кој претходно треба да се инсталира потребен хардвер и да се конфигурира мрежа (доколку корисниците тоа не го направат сами);
 2. инсталирање, конфигурирање и одржување на интегрални решенија за мониторинг на температура, влага и други параметри;
 3. работа во просториите на Фармахем Сервис, како и посетa на клиентите од биохемиските лаборатории заради одржување и сервисирање на инструменти од областа на медицината (хематолошки бројачи, биохемиски анализатори, имунолошки анализатори, гасни анализатори).

Приоритет имаат првите 2 наведени задачи.

Позицијата е на определено време, со можност за продолжување на неопределено време.

Нудиме:

 • атрактивна и динамична работа;
 • можност за надградба на професионален план;
 • одлични услови за работа;
 • можност за брзо напредување во кариерата.

 

Позицијата е со седиште во Скопје.

Работно време од 08:00–16:00 h (понеделник–петок).

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и верувате дека сте вистинската личност за наведената работна позиција, испратете ја Вашата биографија на farmahem@farmahem.com.mk најдоцна до 14.12.2018

Избраните кандидати ќе бидат контактирани за понатамошно интервју и проверка на знаењата.

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ