Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување КОНКУРС за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на АРМ

КОНКУРС за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на АРМ

Рок за аплицирање до 22.2.2019

СТАНЕТЕ ОФИЦЕРИ ВО АРМИЈАТА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА


Заинтересираните инженери од ФЕИТ на возраст до 28 години и со завршен прв циклус на студии по електроника, автоматика, енергетика, компјутерска техника и информатика, телекомуникационо инженерство, имаат можност да ја развиваат својата кариера во Армијата на Република Македонија, со пријавување на Конкурсот кој го распишува Воената Академија „Генерал Михајло Апостолски“ – Скопје.

 

КОНКУРС за запишување на лица за стручно оспособување и усовршување со завршен прв циклус на студии за потребите на АРМ