Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Огласи за вработување ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје објавува оглас за ангажирање на Електроинженер

ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје објавува оглас за ангажирање на Електроинженер

Објавено 22.06.2017

 

elizgradba.jpg

ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ Скопје

објавува оглас за ангажирање на:

Електроинженер

 

Друштво за проектирање, инженеринг и промет ЕЛЕКТРОИЗГРАДБА ДООЕЛ експорт-импорт Скопје има потреба од вработување на Електроинженер (една позиција), со ВСС Факултет за електротехника и информациски технологии.

Задолжително е поседување на возачка дозвола Б категорија и познавање на Микрософт Офис.

Заинтересираните лица да испратат кратка биографија со контакт телефон на eizgradba@gmail.com, и истите ќе бидат контактирани. За повеќе информации на контакт телефон 070/279-792

Рок за аплицирање: 15.07.2017 година

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ