Лични алати
Пријави се
Трага: Дома I Циклус Студентски пракси Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Пракса во Македонски Телеком АД - Скопје

Објавено на 18.10.2018

 

makedonskitelekom.jpg

 

За Службата за Инфраструктура и технички инвентар која работи како дел од Секторот за Пристапни мрежи, во Областа на Главниот Директор за Техника потребно е да се ангажира еден практикант.

Овој практикант ќе биде ангажиран на поголем број на задачи за следниве цели:

  1. Средување на техничка документација и нејзина дигитализација
  2. Дигитализација на документација која се појавува во процесот на Легализација на бесправните објекти
  3. Дигитализација на дописи и договори
  4. Дигитализација на податоци потребни за внес во Инвентори системите

Соодветниот апликант треба да има основно познавање за работа на компјутер, да знае да ракува со основниот пакет на Microsoft Office и не треба да поседува некои други посебни квалификации.

Времето на ангажирање на соодветниот кандидат треба да биде во времетраење од 6 месеци до 1 година.

Заинтересираните студенти треба да испратат CV до Соња Каргова (sonja.kargova@telekom.mk)

СП ФЕИТ

copy_of_SPFEIT_Logo.jpg

Годишен распоред на испити

icon_cal5.png

Студентски правобранител
Студентски парламент за УКИМ
Веб:
http://spukm.org.mk
Адреса:
Ул. „М. Теодосие Гологанов“ бр. 28/13, 1000 Скопје

Контакт:
spukm.mk@gmail.com
02 / 3223 024
ЖИРО СМЕТКИ НА ФАКУЛТЕТОТ

Жиро сметки на ФЕИТ