Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости

Новости

Впечатоци од летната школа Дизајн на вградливи микрокомпјутерски системи 2012 (“Embedded System Design 2012”)

Впечатоци од летната школа Дизајн на вградливи микрокомпјутерски системи 2012 (“Embedded System Design 2012”) што се одржа од 25 до 29 јуни на ФЕИТ

повеќе…

Дејства на документ