Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Универзитетот Виена годинава го слави својот 650-ти роденден

Универзитетот Виена годинава го слави својот 650-ти роденден

uniwien.jpg

Универзитетот Виена – најголемиот Универзитет во Средна Европа – годинава го слави својот 650. роденден.

По тој повод за првпат ќе се соберат на едно виртуелно место сите апсолвенти:

„Worldwide Alumni Map“

на Универзитетот Виена.

Сите алумни на Универзитетот Виена се поканети!

Регистрирајте се на:

http://alumnimap.univie.ac.at/