Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости ШКОЛА ЗА ВГНЕЗДЕНИ (Embedded) СИСТЕМИ

ШКОЛА ЗА ВГНЕЗДЕНИ (Embedded) СИСТЕМИ

Пријави се за EMBEDDED ШКОЛА!

Аплицирај на sedc@seavus.com најдоцна до 28.9.2014.

Право на учество имаат студенти, дипломирани инженери и професионалци од слични занимања и сите заинтересирани кои имаат желба да изучуваат Embbeded системи и технологии.

НАЈДОБРИТЕ 10 кандидати на влезното тестирање ќе добијат БЕСПЛАТНО учество на школата.

SEDCembededshkola.png