Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости ПРВ ДЕН УПИСИ НА ФЕИТ

ПРВ ДЕН УПИСИ НА ФЕИТ

 

DSC04583.JPG

И оваа година интересот за студирање на Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје е голем. ФЕИТ нуди можности за студирање на додипломски студии по ЕКТС на 7 интересни студиски програми и ќе ги отвори вратите за околу 500 нови студенти.

Галерија