Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Прв ден уписи на ФЕИТ

Прв ден уписи на ФЕИТ

Денеска и утре се спроведува пријавувањето за прв уписен рок на кандидатите за прв циклус на студии за академската 2014/2015 година. Нашиот факултет оваа година ги отвора вратите за вкупно 540 матуранти. Уписот оди во најдобар ред, интересот како и секоја година е на високо ниво, а се надеваме дека ќе успееме да ги запишеме сите заинтересирани за студирање на 7 студиските програми на ФЕИТ.