Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Примени кандидати на трет циклус студии – докторски студии (конкурс 2013/2014)

Примени кандидати на трет циклус студии – докторски студии (конкурс 2013/2014)

DSC04645.JPG

На 14 октомври 2013 година во просториите на Факулететот за електротехника и информациски технологии се одржа пригоден состанок каде им беа доделени индексите на студентитете кои беа примени на конкурс за запишување на трет циклус – докторски студии на Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје во учебната 2013/2014 година, на студиската програма Електротехника и информациски технологии.

Деканот на ФЕИТ проф. д-р Миле Станковски и раководителот на студиската програма проф. д-р Лилјана Гавриловска им посакаа на присутните кандидати и ментори успешна соработка и квалитетни резултати во текот на докторските студии.

Конечната листа на примени кандидати на трет циклус студии – докторски студии на студиската програма ЕИТ е следната:

  • Дритон Бунјаку
  • Горјан Наџински
  • Горан Владев
  • Горан Јакимовски