Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Одржан е првиот свечен час за новите магистранти

Одржан е првиот свечен час за новите магистранти

sv_cas.JPG

На 10 февруари 2014 година се одржа првиот свечен час за студентите на магистерски студии од генерацијата 2013/2014, запишани во вториот уписен рок.

Во учебната 2013/2014 година на втор циклус на студии во првиот и во вториот уписен рок се запишаа вкупно 132 кандидати на 15 студиски програми од новите едногодишни студиски програми на втор циклус студии на ФЕИТ.

На свечениот час, новите студенти ги поздрави Деканот на Факултетот за електротехника и информациски технологии и им посака успешно студирање.