Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Новости Најдобрите возачи на симулатор - студенти на ФЕИТ

Најдобрите возачи на симулатор - студенти на ФЕИТ

Студентите на ФЕИТ во следните два дена ќе имаат можност да ги покажат своите одлични возачки спообности на симулаторот обезбеден од РЕД БУЛ за Red Bull Пол Позиција. Во периодот 10.00 - 15.00 на 13 и 14.11.2013 во холот на ФЕИТ ќе се одржуваат вторите квалификации пред финалето кое ќе се одржи во киното Синеплекс.

Кој од студентите на ФЕИТ ќе го обезбеди најдоброто време останува да видиме.

Им посакуваме среќа на сите наши студенти!

redbull.jpg