Лични алати
Пријави се
Трага: Дома Настани Свечено доделување на стипендии на најдобрите студенти од прва година

Свечено доделување на стипендии на најдобрите студенти од прва година

кога 14.09.2015.
од 12:00 до 14:00
Додај настан во календар вКал (vCal)
иКал (iCal)

 

 

 

 


Свечено доделување на стипендии на најдобрите студенти од прва година на електроенергетските насоки од страна на трите електроенергетски компании во Република Македонија

АД ЕЛЕМ – Електрани на Македонија

ЕВН–Македонија

АД МЕПСО

 

Факултетот за електротехника и информациски технологии во Скопје има особена чест и задоволство да ве информира дека на 14.09.2015 година, ќе се одржи Свечено доделување на стипендии на најдобрите студенти од прва година на електроенергетските насоки од страна на трите електроенергетски компании во Република Македонија (АД ЕЛЕМ – Електрани на Македонија; ЕВН – Македонија; АД МЕПСО).

 

Настанот ќе се одржи во Амфитеатарот на ФЕИТ со почеток во 12 часот.

 

Овој настан е подржан од:

stipendii.JPG